הצעת מחיר הוגנת – חברה שמכבדת את עצמה תדאג לשלוח אליכם ללא התחייבות מצדכם איש מקצוע שיידע לאמוד את התכולה מראש. זה מקצוע – לדעת איך כל הבית נכנס במחסן.
כל מה שעסק רציני מחייב – רישיון עסק, אזעקה, מצלמות אבטחה, מערכות לגילוי ולכיבוי אש וכן כל ההיתרים הנדרשים ממכבי-אש ומהעירייה. לכן, אגב, עדיף לאכסן במבנים שנועדו לכך ולא להתפשר על מכולות או מבני פח / איסכורית. אחרת – פשוט אין ביטוח לתכולה שלכם.
מגוון גדלים – לחברות גדולות שעוסקות בתחום יש בדרך כלל חדרי אחסון בגדלים שונים שעונים על צרכים שונים. אחסון, חשוב לדעת, נעשה לפי קוב: 1 קוב = 1,000 ליטר / מטר מעוקב.
גישה נוחה – גם גיאוגרפית, כי אין כל סיבה שאם אתם גרים באשדוד תשכרו מחסנים לאחסון בנהריה ; אבל גם גישה נוחה למחסן כך שניתן יהיה לגשת ולקחת משהו אם צריך.
מחסן היבואן – יבואנים שמתחזקים מחסנים כאלה לטובת הסחורה בוודאי חייבים גישה גיאוגרפית נוחה ומחסנים עם שעות פתיחה גמישות. בסופו של דבר זהו אמור להיות מחסן אישי ודיסקרטי לכל דבר ועניין.
תשלום לפי הזמן בפועל – לא כדאי להתחייב מראש על תקופת זמן ממושכת, או בכלל להתחייב. חברת אחסנה מקצועית תאפשר בדרך כלל לשכור שטחים גם לתקופה קצרה ולא "עגולה" כמו חצי חודש או 8 וחצי חודשים.
תנאים טובים לחפצים – הדברה נאותה, סדר וניקיון והכי חשוב: איוורור נאות ובקרת טמפרטורה. אתם ממש לא רוצים לבדוק מה קורה לתמונות המשפחתיות בטמפ' של 90 מעלות צלזיוס.
הובלה ואחסון יחד – נכון שמדובר בשני שירותים שונים אבל בגלל החשיבות הרבה שיש לסידור נכון של התכולה – שווה לשקול על שילוב.
מצד אחד אחסנה בצפיפות חוסכת מקום וכסף, אבל מצד שני דחיסת יתר לא זהירה עלולה לגרום לנזק ומאד לא נוחה.